Nyheter fra vår facebookside

Lik oss på Facebook, så holder du deg informert om oss.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException
Frogn kulturråd og Frogn kommune inviterer lag og foreninger innen kulturområdet til informasjonsmøte knyttet til situasjonen med koronamandag 24.08.20 kl. 19:00 på Smia Flerbrukshus. Forhåndspåmelding innen 22.08. til: smia@frogn.kommune.no ... Vis merVis mindre

12 months ago  ·  

Se på Facebook
NY UTSTILLING I VARMBADET LØRDAG 13.JUNI ... Vis merVis mindre

1 years ago  ·  

Se på Facebook